Kategooriad
Intervjuud Podcast Semiootika

Semiootilised intervjuud: noortekeskuse juht Brita Rand noortest ja noorsootööst

Esimene intervjuu viib meid Tallinnasse. Täpsemalt viibin Tallinna Kristiine Noortekeskuses ja vestlen Britaga noortest ja nendele suunatud noorsootööst. Minule oli täiesti uus kogemus intervjueerida ja kuulata, kuidas inimesed elavad oma igapäevast eluning keeravad tähelepanu sealjuures tähendusi loovatele aspektidele.

Tallinna Kristiine Noortekeskuses.

Britaga kohtusin esimest korda selle aasta (2018) noorte vahetusel Saaremaal. Brita oli üks noorte vahetuse koordinaator ja ühtlasi huvitav isiksus, kes võiks rääkida lähemalt noorsootööst. Viimane on valdkond, mis puudutab meid elutee algusjärgus rohkem kuniks meil endil on lapsed, kes pöörduvad noortekeskusesse. Minu eesmärgiksoli teada saada, mis on motiivid ja tähenduslikud aspektid noortega töötaval inimesel. 

Kui sind huvitab rohkem teadasaada, mida tehakse noortekeskuses, siis tutvu Kristiine Noortekeskusega lähemalt.

Intervjuude trailer/promo
Intervjuu Britaga

Intervjuudest

Intervjuu sari „Semiootilised intervjuud, koos Sven Andersoniga“ toob oma kuulajate ja blogi lugejateni erinevate inimeste igapäevaelu ja reaalsete semiootikute katsumused rakenduslikult näha distsipliini. Minu eesmärgiks on avada intervjuude abilsemiootika (lihtsamas võtmes märgiteadus) tavalise kuulaja ja lugeja jaoks. Siinjuures minu küsimused ei eelda teadmisi semiootikast, vaid huvi valdkonnavastu.

Intervjuud on üles ehitatud süsteemselt ja keskenduvad tähendusele inimese enda vaatenurgast. Seega, pole oluline akadeemiliselt semiootika sügav teadmine, tähtis on vastata nagu saadakse aru ja tuntakse ning mina vestluskaaslasena avan ja juhin teed semiootikas. Intervjuude läbiviimise kohta loe soovi korral siit … 

Kõik intervjuud on hiljem leitavad menüü realt. 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.