Kategooriad
Podcast Teooriad

Semiootilised intervjuud: TÜ juhtimisteadlase Krista Jaaksoniga noored ja juhtimine

Kaheksas intervjuu viib meid majandusteaduskonda juhtimisteaduse juurde, kus arutame läbi noorte prisma juhtimist. Intervjuu mõtte juhtimisest tuli läbi doktorantide õppeaine, milles oli juhtimine. Õppeaine läbimine oli väga põnev ja sai läheneda väga erinevate nurkade all teemale. Samuti oli intervjuu üks põnev vaade juhtimisele, kus avanesid semiootilised küsimused täiesti ootamatu  nurga all, millele ei oleks ise kuidagi tulnud.   

Intervjuu

Intervjuudest

Intervjuu sari „Semiootilised intervjuud koos Sven Andersoniga“ toob oma kuulajate ja blogi lugejateni erinevate inimeste igapäevaelu ja reaalsete semiootikute katsumused rakenduslikult näha distsipliini. Minu eesmärgiks on avada intervjuude abil semiootika (lihtsamas võtmes märgiteadus) tavalise kuulaja ja lugeja jaoks. Siinjuures minu küsimused ei eelda teadmisi semiootikast, vaid huvi valdkonna vastu.

Intervjuud on ülesehitatud süsteemselt ja keskenduvad tähendusele inimese enda vaatenurgast. Seega, pole oluline akadeemiliselt semiootika sügav teadmine, tähtis on vastata nagu saadakse aru ja tuntakse ning mina vestluskaaslasena avan ja juhin teed semiootikas.

Kõik intervjuud on hiljem leitavad menüü realt. 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.